Duurzaamheid

HomeDuurzaamheid

Duurzaamheid

“Duurzaamheid” is trendy; duurzaamheid is helemaal in. Bij nieuwbouwwoningen is duurzaamheid tegenwoordig dé norm. Maar bij bestaande bouw valt op dit gebied vaak nog grote winst te behalen. Wij kunnen u daarover uitgebreid informeren en adviseren. Daarbij richten wij ons voornamelijk op de volgende energiebesparende maatregelen:
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Isolatiematerialen
  • Zonnepanelen
  • Inregelen
  • Warmtepomp

Door het afsluiten van een onderhoudscontract bij Ben de Boer bent u verzekerd van goed functionerende installaties en voorkomt u buitensporig energieverlies

5280120121031143050

Zonnepanelen

Zelf opwekken van energie via zonnepanelen (een investering die u na enkele jaren al weer heeft terugverdiend)

Warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt uw huis en kan zorgen voor warm (tap) water door gebruik te maken van “gratis” warmte uit uw omgeving. Wij leveren en installeren een breed assortiment warmtepompen. Een goed werkende installatie begint met een goed advies en vooronderzoek, wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Inregelen

Het inregelen van uw cv-installatie; dat werkt niet alleen comfortverhogend, maar levert u als snel een energiebesparing op van 20%!

Isolatiematerialen

Toepassen van hoogwaardige en duurzame isolatiematerialen, waardoor u warmteverlies voorkomt en aanmerkelijk op uw energierekening bespaart

NOODGEVALLEN, STORING, AIRCO & CV-KETELS

DIRECT HULP NODIG BIJ EEN STORING? 24/7 BEREIKBAAR

071-3419451 OF NEEM CONTACT OP

Design + realisatie by Brûlée Design