Klimaatbeheersing

HomeKlimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Mede vanuit het oogpunt van milieu worden huizen, gebouwen en kantoorpanden tegenwoordig 100% geïsoleerd. Dat komt het binnenklimaat niet altijd ten goede. Optimale klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning en ventilatiesysteem is dan ook noodzakelijk. Wij verzorgen ontwerp, installatie, reparatie en onderhoud van al uw klimaatbeheerssystemen.
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Maatwerk
de_Boer_Hazerswoude-21

Airconditioning

Airconditioning is één van de meest toegepaste klimaatbeheersingssystemen. Een airco maakt het klimaat in de verblijfsruimte behaaglijk en gezond. Airconditioning zorgt er voor dat de lucht niet alleen wordt gekoeld en verwarmd, maar ook van vocht wordt ontdaan en gefilterd.
Met airconditioning creëert u het ideale (werk)klimaat in woonkamer, slaapkamer, kantooromgeving of welke verblijfsruimte dan ook!

Ventilatie

Optimale ventilatie zorgt voor voldoende frisse lucht en is belangrijk voor een aangenaam en gezond klimaat. Gebrekkige ventilatie leidt tot een vochtige leefomgeving en kan gezondheidsproblemen veroorzaken.

Kort gezegd zijn er twee manieren om uw woonhuis of kantoorpand kunstmatig te ventileren:
1. mechanische ventilatie
2. balansventilatie

Mechanische ventilatie

Mede vanuit hDe meest eenvoudige manier van ventileren is het afvoeren van vervuilde binnenlucht door middel van een mechanische afzuiginstallatie of ventilator. Qua investering is dit de meest goedkope manier. Nadeel is dat ook de warme binnenlucht direct naar buiten wordt afgevoerd, waardoor kostbare energie verloren gaat.
et oogpunt van milieu worden huizen, gebouwen en kantoorpanden tegenwoordig 100% geïsoleerd. Dat komt het binnenklimaat niet altijd ten goede. Optimale klimaatbeheersing in de vorm van airconditioning en ventilatiesysteem is dan ook noodzakelijk. Wij verzorgen ontwerp, installatie, reparatie en onderhoud van al uw klimaatbeheerssystemen.
  • Optimale ventilatie
  • Duurzaam
  • Energiezuinig
  • Voorkomt vocht
  • Voorkomt schimmel
  • Schone, gezonde lucht
de_Boer_Hazerswoude-35

Balansventilatie met warmteterugwinning

Balansventilatie is het mechanisch toevoeren van buitenlucht en het mechanisch afvoeren van binnenlucht. Aanvoer en afvoer van ventilatielucht zijn daarbij met elkaar in balans. Daardoor bent u altijd verzekerd van een comfortabele, goed geventileerde woon- of werkruimte.
Balansventilatie biedt tevens de mogelijkheid voor warmteterugwinning (wtw). In dat geval geeft de af te voeren binnenlucht via een warmtewisselaar zijn warmte af aan de koelere binnenkomende buitenlucht. Dat bespaart aanzienlijk op uw energiekosten.

NOODGEVALLEN, STORING, AIRCO & CV-KETELS

DIRECT HULP NODIG BIJ EEN STORING? 24/7 BEREIKBAAR

071-3419451 OF NEEM CONTACT OP

Design + realisatie by Brûlée Design