Loodgieterwerk

HomeLoodgieterwerk

Loodgieterwerk

Onder loodgieterwerk verstaan wij het aanleggen van waterleiding, gasleiding en riolering.

Wij beschikken over alle noodzakelijke technieken en apparatuur om kleinere verstoppingen snel en vakkundig voor u te verhelpen. Ontstopping, reparatie, vervanging van onderdelen en het oplossen van stankproblemen regelen wij perfect voor u.

Voor het verhelpen van problemen waarvoor wijzelf niet de juiste expertise in huis hebben, verwijzen wij u graag naar bedrijven waarmee wij nauw samenwerken. Dat geeft u de zekerheid van een kwalitatieve oplossing tegen de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Gas- & waterleiding

Het aanleggen en checken van gas- en waterleidingen is vanzelfsprekend aan strenge regels en wetten onderworpen. Aansluitingen op het openbare net mogen alleen door een erkend installateur worden gedaan
Als erkend loodgieter verzorgen wij alle voorkomende loodgieterwerkzaamheden. Uiteraard installeren wij volgens de waarborgcriteria en de laatste normen zoals vastgelegd in het bouwbesluit.

Riolering

Ben de Boer Installatietechniek verzorgt het ontwerp en de installatie van complete schoon- en vuilwater rioleringssystemen. In de regel gebruiken we hiervoor PVC, maar ook PP of PE rioleringssystemen behoren tot de mogelijkheden. Wij beschikken over de modernste apparatuur en werken volgens wettelijk vastgelegde standaardnormen.
  • Ontwerpen en installeren van waterleidingen
  • Ontwerpen en plaatsen van gasleidingsystemen
  • Drink- en warmwater installaties (legionellavrij!)
  • Hemelwaterafvoer
  • preventief onderhoud

NOODGEVALLEN, STORING, AIRCO & CV-KETELS

DIRECT HULP NODIG BIJ EEN STORING? 24/7 BEREIKBAAR

071-3419451 OF NEEM CONTACT OP

Design + realisatie by Brûlée Design