Onderscheidend

HomeOnderscheidend

Gerenommeerde leveranciers

Wij werken nauw samen leveranciers van bekende kwaliteitsmerken. Daardoor kunnen wij maatwerk leveren en u informeren over de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wij adviseren u dan ook om de inkoop van materialen en producten altijd via ons bedrijf te regelen.

Het plaatsen en aansluiten van niet door ons geleverde producten kunnen we uitvoeren op basis van nacalculatie. Garanties, beschadiging, onvolledige en/of te late levering van niet door ons geleverde producten, komen voor rekening van de opdrachtgever.

de_Boer_Hazerswoude-24

Onderhoudscontracten

Wij bieden op maat gesneden onderhoudscontracten, zowel voor afzonderlijke installaties, als voor het preventief totaalonderhoud van alle in uw huis of pand aangesloten installaties.

SEI-erkend installatiebedrijf

Dat betekent dat wij aantoonbaar beschikken over de juiste vakbekwaamheid en een uitrusting die minimaal nodig is om het installatiewerk volgens geldende kwaliteitsnormen uit te voeren en op te leveren.

Klantvriendelijk en gemoedelijk

Vanzelfsprekend leveren wij kwaliteit op alle gebieden. Minstens zo belangrijk vinden wij het om positieve, informele contacten met onze opdrachtgevers te onderhouden. Wat dat betreft hoeft het voor ons allemaal niet te zakelijk.

Erkend UNETO-VNI Instalatiebedrijf

Dat betekent dat we staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. We ons richten op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties.

Kleinschalig

Door onze kleinschaligheid hanteren wij korte communicatielijnen. Daardoor kunnen wij direct reageren bij eventuele calamiteiten – onverwachte storingen kunnen wij dan ook snel voor u verhelpen

Aan elk afzonderlijk project koppelen wij een vaste contactpersoon. U weet dan altijd met wie u rechtstreeks contact kunt opnemen bij eventuele vragen of problemen

de_Boer_Hazerswoude-02

Moderne apparatuur

Goed gereedschap is het halve werk. Wij investeren continu in de modernste technieken en apparatuur.

Compleet ingerichte servicebussen

Onze servicebussen zijn compleet ingericht; alle noodzakelijke gereedschappen hebben wij op locatie altijd direct bij de hand. Daardoor kunnen wij kostenbesparend werken en optimale kwaliteit garanderen.

Concurrerende tarieven

Qua prijsstelling hanteren wij concurrerende tarieven. Wij richten ons niet op de onderkant van de markt. Meegaan in malafide prijzenslagen en het uitvoeren van installatiewerkzaamheden tegen stunttarieven is volgens ons het slechtste wat je in onze branche kunt doen. Dat gaat onvermijdelijk ten koste van de uiteindelijke kwaliteit. Koopjesjagers zijn op termijn altijd duurder uit. En dat willen wij voor u juist voorkomen!

NOODGEVALLEN, STORING, AIRCO & CV-KETELS

DIRECT HULP NODIG BIJ EEN STORING? 24/7 BEREIKBAAR

071-3419451 OF NEEM CONTACT OP

Design + realisatie by Brûlée Design